Servicii

In era avalanselor de schimbari tehnologice, companiile se confrunta cu un mediu din ce in ce mai complex, de aceea este nevoie ca fiecare companie sa aiba un sistem informatic functional permanent. In acest sens, compania noastra vine in intampinarea necesitatilor Dumneavoastra si va ofera o gama larga de servicii de asistenta tehnica si intretinere a echipamentelor IT din cadrul companiei pe care o reprezentati.

ScanidID ofera sprijin permanent si solutii rapide oricarei probleme pe care o intampinati in afacerea Dumneavoastra, obiectivul nostru fiind acela de a oferi fiecarei companii solutiile si serviciile informatice necesare, pentru a acoperi nevoia de informatie a managerilor, dar si a departamentelor firmei. Aceste solutii vor fluidizae fluxul de documente intre diversele departamente ale companiei, vor eficientiza relatia pe care o aveti cu clientii, integrand toate informatiile, pentru o consultare si o urmarire cat mai usoara a acestora.

productie de serie si unicat

comert engros (distributie) si retail (magazine clasice si online)

firme de utilitati (apa si canal)

firme de transport

HORECA (hotel si- restaurant)

service auto

cabinete de contabilitate

agricultura

constructii

ScanID crede in parteneriate de afaceri pe termen lung cu clientii sai, deoarece suntem mereu acolo cand aveti nevoie, suntem fiabili, flexibili si privim atitudinea si angajamentul ca fiind cei mai importanti factori in abordarea orientata in relatia cu Dumneavoastra!

Doresti mai multe detalii?

Propune o intalnire pentru a intelege mai bine avantajele solutiilor noastre